torsdag 29 maj 2008

Varför?

Varför var jag snäll och lånade ut min kamera?
Grönlandsbilderna parantesera tar kommer säkert bli fina. Men jag då?
Som hade besök av min storasyster som jag inte har sett på tre år kom vi fram till. Jag ville fota, hon ville fota, men ingen av oss hade kamera.

torsdag 22 maj 2008

Gladpris

Jag älskar gladprisar:)

tisdag 20 maj 2008

Hypnotiserad?

Ibland är jag en riktig skeptiker. Som när det handlar om hypnos. Fungerar det verkligen? Själva tanken på att delta i en har aldrig fallit mig in. Inte att titta på det på TV heller.
Men ibland får en annan någon att öppna sina sinnen, prova på något nytt helt enkelt. Så idag gjorde jag det.
Det som fascinerar mig mest är ändå att någon kan få en att slappna av så mycket. Inte att killen i fråga fick mig att lyfta höger arm och sedan ta ner den igen. Snutten av Jingle Bells hörde jag aldrig. Men han kunde få mig att bli en sju årig elev igen, härlig känsla, var inte dåligt. Tilläggas bör är att vi var en grupp som utsattes för detta försök. Ingen fick svara på frågor. Eller kom i kontakt med sitt tidigare liv.
Blev jag hypnotiserad? Tveksamt.
Om jag kommer göra det igen får tiden utvisa men spännande var det allt.

fredag 16 maj 2008

Inne i gömmorna

Inne i gömmorna, bland videobanden av alla ställen, hittade jag ett papper. Inget vanligt papper, utan något antikt.
Manuset till vår Mulle pjäs på , ehh, dagis. Alla hade vi varsin roll. Pia var Mulle, Johanna räv, Andrée björn, Filip uggla, Johannes och jag var barn. Tänk vilket minne man har. Eller vad ett papper kan framkalla. Inte bara hos mig utan även hos Johanna. På msn har vi nu sjungit nästan hela visan om Skogens Mulle som får sina vänner att samla skräp.
Roligare kan man knappast ha det..
Eller som Mulle säger "Oj, vad kul jag har".

måndag 12 maj 2008

Början på något nytt

Det var ett tag sedan man satt i en datasal. Kommer själv ihåg hur efterarbetstiden var för exakt ett år sedan på Hola, en folkhögskola uppe i norr. Mycket att göra, men roligt roligt:)

I mitt huvud fastnade Ellens prat om äta guacemole, nachos och en massa ananas? Hmm kanske något som är värt att testa?
Ibland har man för mycket att tänka på, eller börjar jag bli hungrig?

Ikväll lämnar jag Småland, Sörängen och praktikanterna för sista gången. Är som ett en fas i mitt liv tar slut idag, nej, det är början på något nytt. Så är det!